HOA- Hänsyn Omtanke Ansvar

Styrelse

Ordförande: Emma Gladin
Ekonomie: Noel Waldenfjord
Vice ordf: Viveka Olsson

Sportfånar! Ny termin och Trikadien är i full gång med terminens verksamheter. Nedan följer info om vad vi sysslar med denna termin. Om du är intresserad av någon av verksamheterna så går du med i Facebook/Instagram vars namn du finner nedan – alltså rubrikerna nedanför (eller sök Trikadien på insta så kommer det kontot följa alla våra sektioner). Om du har några frågor kring sporterna så kan du höra av dig direkt till Facebooksidan eller gruppadministratörerna. Det går även att mejla sports@snerikes.se för övergripande eller övriga frågor.

I dagsläget använder vi appen Troopr för att anmäla sig till våra aktiviteter så det är bara att ladda ner appen, skapa ett konto och söka på IF Trikadien så kommer alla våra sektioner upp. Nytt för denna termin är att vi även finns på nationsguiden! Hoa 

Gå in under fliken sporter så kommer våra sektioner upp med länk till respektive Trooprsida. 

Vi har en medlemsavgift som är 150 kr/termin och då får man vara med på alla sektioners aktiviteter, swisha till 1231767185 med namn+medlemsavgift, man får gå gratis om man vill testa på en aktivitet 

  • Snerikes Innebandy

Alla nivåer, kom om du vill ta ledigt från plugget och spela med ett härligt gäng! Finns låneklubbor

  • Snerikes Damfotboll

Träningar och seriespel! Medlemskap i Trikadien krävs.

  • IF Trikadien Herrfotboll

Träningar och seriespel. IF Trikadien spelar i division 7 för tillfället, alltså inte en studentserie. Alla är välkomna att komma och testa, inför match är det uttagning som gäller. Medlemskap i Trikadien krävs.

  • Trikadien Basket

Mixat lag som huvudsakligen tränar två gånger i veckan men som emellanåt ställer upp i turneringar. Medlemskap i Trikadien krävs.

  • Springa med Snerikes – IF Trikadien

Var eller varannan vecka kommer vi i gemensam trupp samlas vid uttalad punkt (9 av 10 gånger i triangeln) för att springa! Sträckorna kommer att variera för att nivån inte alltid ska vara densamma. Efter löpningen så fikar vi/dricker vatten/hänger

  • Yoga á Södermanlands-Nerikes nation

Yoga för alla! Vare sig du är proffs eller ny. Varje måndag i Brundisium. En gång i månaden kommer vi att köra i nationshuset och eventen ligger ute på Facebooksidan. Samtliga klasser hålls på engelska!

  • IF Trikadien Beer Pong*

128 lag i en tävling om vilket lag som är det främsta i Uppsala. Eventet hålls under en heldag som är fullspäckad med matcher, mat och skönt häng. Pris för bästa utklädnad finns det självklart! Likea sidan för fortlöpande info.


Alla studenter är välkomna hos oss och vi ser fram emot att se er på våra träningar!

I dagsläget använder vi appen Troopr för att anmäla sig till våra aktiviteter så det är bara att ladda ner appen, skapa ett konto och söka på IF Trikadien så kommer alla våra sektioner upp.

Hoppas vi ses snart!

Varma hälsningar från IF Trikadiens styrelse.


*Beerpong Open är ett event som hålls på Snerikes en gång per termin. För mer information besök ”IF Trikadien – Beer Pong” på Facebook.