HOA- Hänsyn Omtanke Ansvar

Styrelse

Ordförande: Emma Gladin
Ekonomie: Noel Waldenfjord
Vice ordf: Viveka Olsson

Sportfånar! Ny termin och Trikadien är i full gång med terminens verksamheter. Nedan följer info om vad vi sysslar med denna termin. Om du är intresserad av någon av verksamheterna så ta en titt på nationsguiden för var och när alla aktiviteter hålls. Det går även att mejla sports@snerikes.se eller kontakta oss via Instagram (Trikadien) för övergripande eller övriga frågor. 

Vår instagram är aktiv och vi lägger upp inlägg om våra sporter och diverse under terminerna så gå in och följ för att inte missa viktig information:)

Nytt för terminen är att vi använder Orbi för inbetalning av medlemsavgiften som är 150 kr/termin. Om du inte redan har ett konto så går det enkelt att göra ett konto i appen. Vi kommer också lägga upp event under terminen på Orbi för att göra det enkelt för våra medlemmar att se all info på en och samma plats. 

Länk till medlemskap:

https://link.orbiapp.io/TeoL 

Länk till Instagram:

https://www.instagram.com/trikadien/ 

Snerikes Innebandy

Alla nivåer, kom om du vill ta ledigt från plugget och spela med ett härligt gäng! Finns låneklubbor. Medlemskap i Trikadien krävs.

Snerikes Damfotboll

Träningar och seriespel! Medlemskap i Trikadien krävs.

IF Trikadien Herrfotboll

Träningar och seriespel. IF Trikadien spelar i division 7 för tillfället , alltså inte en studentserie. Alla är välkomna att komma och testa, inför match är det uttagning som gäller. Medlemskap i Trikadien krävs.

Trikadien Basket

Mixat lag som huvudsakligen tränar en gång i veckan men som emellanåt ställer upp i turneringar. Medlemskap i Trikadien krävs.

Springa med Snerikes – IF Trikadien

Varje torsdag ses vi för att springa! Sträckorna kommer att variera för att nivån inte alltid ska vara densamma. Efter löpningen så fikar vi/dricker vatten/hänger. Medlemskap i Trikadien krävs.

Yoga á Södermanlands-Nerikes nation

Yoga för alla! Vare sig du är proffs eller ny. Måndagar i Brundisium. 

IF Trikadien Beer Pong*

128 lag i en tävling om vilket lag som är det främsta i Uppsala. Eventet hålls under en heldag som är fullspäckad med matcher, mat och skönt häng. Pris för bästa utklädnad finns det självklart! Likea sidan för fortlöpande info.

Hoppas vi ses snart!

Varma hälsningar från IF Trikadiens styrelse.


*Beerpong Open är ett event som hålls på Snerikes en gång per termin. För mer information besök ”IF Trikadien – Beer Pong” på Facebook.