Bygger upp och bryter ned

Sedan föreningen bildades 1962, som Sveriges första studentidrottsförening, har man rönt stora framgångar inom en rad sporter som bland annat handboll, volleyboll, fotboll, bandy och basket. Utöver detta ordnar föreningen olika aktiviteter till nöje för sina medlemmar, tidigare exempel aktiviteter är att gå på allsvensk fotboll eller elitseriehockey, golfturneringar för nationens medlemmar samt skidresor. För att se vilka sporter som Tricken erbjuder sina medlemmar i dagsläget så kolla till höger på denna sida, där finner du även kontaktvägar till respektive sektion (som vi kallar respektive sport).

För att få veta mer om de olika sektionernas träningstider och information, kolla i första hand på deras facebooksidor/grupper, i andra hand mejl eller messenger. Följ oss gärna på våra instagramsidor också.


Information om våra sporter!

DAMFOTBOLL

Vi är Snerikes damlag! Med oss får du chansen att damma av de gamla fotbollsskorna för att, på ett lekfullt och kravlöst sätt, ta upp din gamla spelarkarriär.
Eller varför inte joina oss för att prova på att spela fotboll för allra första gången?
Alla är välkomna!
Vårt mål är att genom fotbollen skapa ett socialt sammanhang för studenter i Uppsala.
Vi tränar, spelar matcher i Campus futsalserie och Korpen, samt hittar på allt möjligt skoj tillsammans även utanför planen.
Vi tränar på måndagar kl. 21:00 till 22:00 på Lötens konstgräsplan t.o.m. v.39, därefter inomhus  i Tunabergsskolan. Fysträning kommer till en början att köras efter intresse samt fr.o.m. v.41 inomhus kl. 21.00-22.00 i Kvarngärdesskolan.
Är du intresserad? Då är det bara att slänga iväg ett mejl till damfotboll@snerikes.se, eller gå med i vår facebookgrupp ”IF Trikadien – Damfotboll HT20” där det finns mer information. Medlemsavgiften är 100 kr per termin men självklart får du komma på en prova-på-träning.
Välkommen!

ISHOCKEY

Ishockey med IF Trikiaden, oavsett om man är nybörjare eller veteran är alla välkomna att komma och spela hockey med oss på måndagar 22-23. Om du vill komma på ett pass så kontakta oss antingen via Facebooksidan ”if trikadien ishockey” eller skicka ett Mail till if.trikadien.ishockey@gmail.com. Möjlighet till att låna viss utrustning kan finnas kontakta oss isåfall i god tid innan träning så ska vi försöka lösa det.

YOGA

Yogaklasser för alla nivåer. Alla klasser är kostnadsfria och drop in med först till kvarn. Nationskort och ID krävs. Ta med yogamatta eller filt att yoga på. Det finns några mattor och block att låna, men ta gärna med något underlag ifall att de tar slut. Klasserna hålls i stora danssalen på övervåningen på Snerikes.
På vår Facebook-sida finns mer information och specifika datum då klasserna är samt ev. information om inställda klasser. Där kan man även höra av sig till oss om man har några frågor.

HERRFOTBOLL

IF Trikadien Herrfotboll is a football team consisting of swedish students, former students as well as exchange students. The team is currently playing in Herr Div. 5 Östra Uppland, which is the Swedish 7th tier. We have trainings twice a week, Mondays and Wednesdays 20:30 at Lötens IP. If you are interested in joining our team you can get in touch by sending a message to our Facebook page ”IF Trikadien Herrfotboll” or by getting in touch with Dogan Yasar or Leo Karlsson Acuna om Facebook. Hope to see you soon!

DANS

IMPACT är I.F Trikadiens helt nya dansgrupp som startade vårterminen 2019. Idag är vi ett litet gäng tjejer som dansar en blandning av stilar bland annat street, hiphop, feminine vibe och jazz. Vårt mål är att hålla kvar i dansen som träningsform samt att utvecklas som dansare tillsammans och uppträda på gasquer och sexor. 

Är DU sugen på att gå med i vår dansgrupp håller vi auditions så fort vi behöver utöka dansgruppen. Följ vår sida på facebook för att hålla dig uppdaterad kring när dessa tillfällen kommer att hållas. Om du älskar att dansa men känner att du inte riktigt har tid att gå på auditions kommer vi även att hålla i workshops då alla studenter är välkomna att prova på. Ingen tidigare danserfarenhet krävs på dessa tillfällen utan det är bara att komma och dansa loss! Återigen är det vår facebooksida man ska hålla koll på för att få info kring detta.

Vi tränar måndagar 20:00-21:00 i Fyrisskolans rytmiksal. 

//Fanny 🙂 

BEER PONG

En gång per termin anordnar vi Uppsala Beer Pong Open – en av Sveriges största beerpongturneringar med 128 tävlande lag om två.
Håll utkik på vår Facebooksida för att ta del av festen! Turneringen hålls på Snerikes nation och nationskort krävs för att delta.
IF Trikadien måste tyvärr meddela att turneringen hösten 2020 blir inställd.
Hälsningar
Hanna och Emma

BASKET

Trikadien basket är ett härligt gäng som tränar basket 2 gånger i veckan, vi har allt från gamla landslagsspelare till folk som vill testa på sporten. Nu är det Sebastian Lunge och Alexander Eketrapp som driver träningarna. Vi tränar söndagar kl 16-18 och fredagar 21-22:30. Vill du börja träna med oss är det bara att gå med i “Trikadien basket” på facebook och hålla koll på inläggen som dyker upp på söndagar och fredagar inför dagens träning! PM’a oss på facebook vid fler funderingar

Kontakt

Beerpong
Email: beer@snerikes.se
Facebook: IF Trikadien beer pong

Yoga
Sanna Atran
Facebook: Yoga á Södermanland-Nerikes nation

Ice hockey
Joakim Ingnäs och Sebastian Alkestig
Email: IF.trikadien.ishockey@gmail.com
Facebook: IF Trikadien Ishockey

Dance – IMPACT
Fanny Swanberg
Email: impact.iftrikadien@gmail.com
Facebook: Impact – IF Trikadien

Women’s soccer
Alida Walfridsson
Email: damfotboll@snerikes.se

Facebook: IF Trikadien – Damfotboll HT20
Instagram: trikadiendamfotbol

Men’s soccer
Leo Karlsson Acuna
Faccebook: IF Trikadien Herrfotboll
Instagram: trikadienherrfotboll

Basketball
Sebastian Lunge och Alexander Eketrapp
Facebook: Trikadien Basket

Responsible of IF-Trikadien
Maria Hendar
Email: sports@snerikes.se
Instagram: trikadien

Övriga frågor
Det går bra att skriva direkt till gruppadministratörerna eller Facebooksidorna vid specifika frågor gällande en viss aktivitet. Annars går det bra att kontakta:
Maria Hendar
sports@snerikes.se