Bistro Snerikes

Bistro Snerikes är öppen måndag till lördag från 18:00 till 01:00 och vill ni vara säkra på att få en plats är det bra att boka ett bord. Detta gör ni genom att maila bordsbokning@snerikes.se  senast 15:00 samma dag ni önskar äta, bord kan bokas från öppning fram till kl 20:00.

Varje tisdag fylls det rosa slottet till bredden med Uppsalas tveklöst bästa klubbkoncept ”Tuesdays by Snerikes”.
OBS! Vill ni boka bord inför tisdagen kan det vara bra att vara ute i god tid. På tisdagar tar vi inte emot sällskap större än 8 personer.

Bistromenyn

Boka bord

Du kan boka bord hos oss genom att maila bordsbokning@snerikes.se

Boka bord

Varmt välkomna att äta hos oss!

Restaurangvärdarna Hösten 2020
Markus Sjöholm, Köksmästare
Emilia Walldin, Hovmästare
Olle Swärd Brattström, Barmästare

OBS! Din bokningsförfrågan inte är bekräftad förrän du fått ett svarsmail.

Salongen

Vem säger att studentlivet inte kan innehålla lyx och hög kvalité? Finns det något bättre än en trevlig sittning med ett härligt sällskap utan att priserna innebär att man tvingas sätta stereon i pant? På salongen får studenter möjligheten att avnjuta en två- eller trerätters middag med exklusivare mat och dryckesalternativ. Passa på att fira en tenta, födelsedag eller bara prägla tillvaron med något utöver det vanliga! Salongen äger huvudsakligen rum varje tisdag kl 18-21, men går nu även att boka flera dagar i veckan. Vi tar emot sällskap på 8 personer eller fler. Egen kypare, egen bar och bartender samt fritt inträde till tisdagsklubben ingår. Välkomna hösten 2020 med ditt sällskap i salongen! Förbokning sker senast sex dagar innan på salongen@snerikes.se Med tillönskan om en ypperlig afton!

Emilia Walldin, Hovmästare
Markus Sjöholm, Köksmästare
Olle Swärd Brattström, Barmästare
Salongens meny