Jobba i restaurangen

Att jobba på Snerikes är, förutom ett välkommet tillskott till CSN, den snabbaste vägen rakt in i studentlivet. Vi brukar säga att om du vet vad som ska vara i en Gin & Tonic borde du prova att jobba i vår bar. Om du kan koka en soppa är du välkommen i vårt kök och om du vet hur man bär en tallrik hör du hemma i vår servisstyrka. Förutom vänner för livet över hela världen och ett oförglömligt studentliv får du ovärderlig arbetslivserfarenhet hos oss. Varje dag du jobbar bjuder vi dessutom på middag.

Gå med i vår facebookgrupp, Jobba på Snerikes, där lägger vi löpande upp pass som behöver fyllas och så kan du hojta till om du behöver dryga ut studentkassan.

Välkommen att jobba på den bästa av nationer!

Jobba på snerikes

Ta ett ämbete

Har du precis landat i stan och har huvudet fullt av allt som du kan göra? Eller har du varit här ett tag och är lite intresserad av att göra något mer än gå ut och rulla hatt på Snerikes? Det finns ungefär ungefär en miljard sätt att bli delaktig i nationen och bara ett fåtal av dem kräver att man är bra på att hälla upp öl eller sjunga sopranstämma.

Snerikes har omkring 80 ämbetsverkare.

Läs mer om våra ämbeten

Gå med i en förening

Snerikes har ett brett förenings- och kulturliv. Vi har allt från världens äldsta studentorkester till Uppsalas troligtvis yngsta men vassaste spelförening. Det finns en förening för alla. Läs mer på föreningssidan